Preview Mode Links will not work in preview mode

perfekt uperfekt

Lyt med til podcasten perfekt Uperfekt når Katrine Gisiger inviterer spændende personligheder ind i hendes Livsstilshus på Islands Brygge, til en snak om alt hvad livet indebærer. Her bliver der blandt andet snakket om angst, stress, skam, selvværd, sex, forhold, vægttab og sundhed.

Jul 17, 2019

Kan man planlægge sig til et bedre sexliv? Hvad kan man gøre for at lysten kommer?

Lyt med til en snak mellem parteraupeut, sexolog og vaginal terapeut Cathrine Katzmann og Katrine Gisiger til en snak om sex, lyst, vaginisme, undskyldninger og plastIK operationer.

@parterapeutens_dagbog
@katrine.gisiger

Giv en 10'er!...


Jul 9, 2019

Tynde mennesker har ingen problemer, vel? Hvis bare jeg ikke spiser, så bliver alt godt, ik? 

Anoreksiens klør sætter sig dybt, mens de pårørende er magtesløse. Det er emnet for denne uges podcast, med blogger Louise Mejer

Trigger-warning! Der bliver talt om spiseforstyrrelser

@frk.mejer
@katrine.gisiger

Giv en...


Jul 2, 2019

Nogle gange er sociale medier bare ikke et skide godt sted at starte en snak og så må man jo bide i det sure æble og tage et møde. I den virkelig verden. Det gjorde Cana Buttenschøn og Katrine, til en snak om misforståelser, skam, efterfødselsdsdunk, strækmærker, skilsmisse og følelsen af at skulle undskylde...


Jun 25, 2019

I dette afsnit af perfekt Uperfekt, har Katrine inviteret Lone Rasmussen, forfatter af "Fra pæn pige til powerprinsesse", med i studiet. Lyt med og hør dem tale om swingerklubber, orgasmekurser, vaniljesex, salsa, at give slip på kontrollen, netdating og meget mere. 

Giv en 10'er! Støt podcasten...


Jun 19, 2019

Ville du turde flytte til et nonnekloster i USA som 17-årig? Kan man overhovedet være helt ærlig på instagram? Og hvad skete der egentlig da Katrine følte bagholdsangreb i radioen?
Lyt med til dette afsnit af perfekt Uperfekt, hvor Katrine har inviteret skuespiller Amalie Lindegård med i studiet.

Giv en 10'er!...